Parkett i hvit eik

Etter flere tiår med 3 stav eikeparkett eller mørke tregulv som merbau eller dampet bøk har pendelen svingt over mot lysere gulv. Trehvite og brede eikegulv er en av våre absolutt favoritter om dagen. Men det er ikke dermed sagt at vi alle får like gulv - det er masse spennende å velge i.

  • Parkett er laget av rent tre som eldes med verdighet, lunt og godt. Dens naturlige overflate og glød er noe vi nordmenn elsker. Treets ekthet med alt fra årringer, kvist og struktur vi kjenner når vi går barbent. For mange er dette det beste med å bevege seg rundt hjemme. Det ekte og naturlige.

Storhaug er en av våre bestselgere hvor vi har hentet frem det beste fra det tradisjonelle treet til de brede moderne bordene. Dens matte overflate tåler mye aktivitet og liv. Det er miks sortering som betyr at du får et vakkert fargespill. En kameleon liker vi å kalle den. Den passer likeså godt til sterke klare farger som rolige og kjølige. 

storhaug-bredt.jpg