Om oss

Teppesalongen As er en familiebedrift stiftet i 1974 av Malermester Roger Hansen. I dag drives Teppesalongen av brødrene Lasse, Vidar og Espen Hansen. I tillegg har de 6 håndverkere ansatt.

Teppesalongen As bestreber seg på at alle deres kunder skal være fornøyde etter endt arbeidsoppdrag og service i butikken. Det skal være en selvfølge at Teppesalongen As skal bli valgt ved neste oppdrag og handel. Teppesalongen As har og utfører arbeider for både privatpersoner, bedrifter, kommuner og statlige etater.

Vi skal fremstå som et fagkunnskapshøyt bedrift for alle og enhver. Vi skal veilede og utføre det beste håndverk og service for kundene til en fornuftig kostnad.

Fagkunnskap gir trygghet, bruk en Mester ! Det lønner seg å bruke en Mester !

Fargerike Teppesalongen As er godkjent i Startbank !   StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon.

Fargerike Teppesalongen As er godkjent i Startbank !

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon.

 
 

Lasse Hansen Daglig leder/Malermester

Lasse.jpg

T: 95 17 95 50

Send mail

Espen Hansen, Byggtapetsermester

T: 93 04 08 74

Vidar Hansen, gulvlegger

T: 95 17 95 60