Pure & Original Fresco Kalkmaling

Fresco kalkmaling er en 100% mineralsk og miljøvennlig maling for innendørs bruk. Det spesielle med Fresco, er blandingen av kalk og naturlige pigmenter som gir unik struktur og fargespill.

Veggflatenes dybde, matthet og fargespill tilfører rommene en varm og autentisk atmosfære. Gir en helmatt, betonglignende og levende overflate med fremtredende fargenyanser. Utseende avhenger av påføringsmetode. Fås hos oss i Fargerike Teppesalongen As

pure-fresco.jpg

Nytt Parkettgulv ?

Tilbake til naturen! Naturlig og autentisk er stikkord som kommer til å prege norske gulv i årene fremover. Vi er lei av det glatte og overflatiske, nå skal naturen inn i stuen. Det skal være ekte og sjelfullt - med kvist, struktur, årringer og fargespill. Det gjør nemlig godt for både øyne og føtter.

Se utvalget vårt i butikken vår på Strømmen :-) 

parkettgulv .jpg

Hvit eik enstavsparkett fra Fargerike !

Bestselgeren Storhaug er en enstavsparkett designet av Fargerike. Dette sjelelige gulvet er et moderne tradisjonsgulv som henfører tankene til skogsbilveier, toppturer og vakker norsk natur. Kvistmerker og spill gir gulvet sjel og varme mens en lys samtidsorientert fargepalett forteller oss at dette gulvet har fulgt med i trendbildet. Patineringen gjør at gulvet samarbeider godt med både mer fargerikt og kontrastfylt interiør, men også med roligere, kjøligere elementer. Storhaug er «kameleonen» som stadig flere får øynene opp for! Gulvet er produsert av Tarkett for Fargerike.

Ny laminat ?

Nydelige enstavsoverflater som tåler de hardeste påkjenninger. Med v-fas på alle sider får Moskus 12 karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. Moskus 12 har en tykkelse på 12 mm, har klikksystemet G5, og finnes i 6 forskjellige design.

Pris: 298,- pr m²

  • 1845x188x12 mm
  • m²/pk: 1,39 m²
  • V-fuge: se hver variant
  • Garanti: 30 år
  • Tykkelse: 12 mm
  • Enstavs